شیرینی نخودچی در کنار شیرینی کشمشی و قطاب همواره برترین گزینه برای پذیرایی در روزهای عید بوده است. کسی را نمی توان یافت که در مقابل این شیرینی خوشمزه و خوش عطر مقاومت کند پس برای درست کردن آن همین الان دست به کار شوید. تنها کافی است برای تهیه این شیرینی...
زولبیا، شیرینی شهد دار زعفرانی، معمولا با یار همیشگی خود بامیه در ماه رمضان سرو کله شان پیدا می شود. این شیرینی خوشمزه همواره در کنار آش رشته، شله زرد، نان و پنیر و سبزی زینت بخش سفره های افطار مسلمان ها هستند. شنیده ها حاکی از آن است که ریشه زولبیا به...
داشتن مچ دست محکم، قوی و انعطاف پذیر برای فعالیت های روزمره بسیار مهم و حیاتی هستند. چه با اتومبیل رانندگی کنید، چه با ابزار مختلف کار کنید، چه با وسایلی همانند توپ و یا راکت ورزش می کنید، وزنه بر می دارید، تایپ می کنید، آشپزی می کنید یا هر کار دیگری که...
هنر آشپزی مانند جادو است. ما مواد را به نسبت های مختلف مخلوط و نتیجه لذیذی را دریافت می کنیم. اما جالب ترین چیز این است که بعضی از چاشنی های رایج را می توان به روشی کاملا متفاوت استفاده کرد و در نتیجه یک بشقاب غذای خوشمزه آماده کرد. در این مقاله از خبرنگاران...
ماهی های کوچک که شاید هیکلشان نه جایی برای تمیز کردن دارد و نه برای پختن. همه اش یک لقمه هم نمی گردد.
آش جو یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می گردد. این غذای خوشمزه دستور پخت های بسیار متنوعی دارد که به دو دسته بدون گوشت و با گوشت تقسیم می شوند.
بعضی از چاشنی های رایج را می توان با روشی کاملا متفاوت استفاده کرد تا طعم حاصل در یاد همه بماند. چنین طعم هایی به لطف مواد در دسترس شما ایجاد می گردد، اما بعضی مواد به ظاهر ساده می توانند آنقدر طعم یک غذا را تغییر دهند که هرگز مزه اش را از قلم نیاندازید....
شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه نوروزی است که بسیار پر هوادار است و پخت آن در ایام نوروز رونق پیدا می نماید.
دقت کنید غذایی که داخل زودپز پخته می گردد، باید حاوی آب یا مایعی بر پایه آب باشد؛ زیرا فشار بالا باعث می گردد که جوشیدن مایع متوقف شده و دمای پخت و پز به بالای 100 درجه سانتی گراد برسد.
یکی از لذت بخش ترین کارهای جهان مزه کردن طعم ها و مزه های جدیده؛ مخصوصا اگه این غذاها رو سرآشپزهای بزرگ جهان برای آدم درست کنن. رقابت سختی بین سرآشپزهای جهان وجود داره؛ که البته این مسئله فقط به طعم غذا محدود نمیشه و ظاهر و دکور غذاها هم به شدت در این رقابت...
خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات...
کتلت یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از ترکیب گوشت با سیب زمینی تهیه می گردد و غذایی پر هوادار است.
ایده های خلاقانه برای تزیین شیرینی و شکلات یکی از کارهایی است که هم هر کدبانویی را سر ذوق می آورد و هم کار شما را راحت تر می کند.
سفر به شهر شانگهایهمراهان همیشگی خبرنگاران در مقاله قبل با شهر شانگهای، آب و هوا و حمل و نقل در آن آشنا شدید. در این مقاله قصد داریم تا نگاهی کلی بر جاذبه های گردشگری، خرید و غذاهای شهر شانگهای داشته باشیم. با خبرنگاران همراه باشید.
آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و بسیار مشهور ایرانی است که فوت و فن های خاص خود را دارد و ممکن است هرکسی نتواند یک آبگوشت خوشمزه، جا افتاده و لعاب دار را در منزل تهیه کند. در این مطلب طرز تهیه آبگوشت قهوه خانه ای را آموزش داده ایم.
بستنی زمستانی یادآور و نوستالژی شیرین دوران کودکی همه ما است. زمستان که می شد، مغازه ها پر از بسته های کوچک بستنی زمستانی می شد. با طرز تهیه بستنی زمستانی این نوستالژی خوشمزه با ما همراه باشید.
انواع کباب در فرهنگ و رسوم غذایی ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای دارد. این غذای پرطرفدار انواع مختلفی دارد که یکی از آن ها کباب دیگی است. طرز تهیه کباب دیگی بیشتر به عنوان وعده شام ساده مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه این خوراک سنتی از گوشت گوسفندی و گوشت...
شاورما یک غذای گوشتی اصیل خاورمیانه ای است که می توان آن را با گوشت مرغ، بوقلمون، گوسفند یا گوشت گاو تهیه کرد. در واقع، این غذای گوشتی در ادویه مزه دارشده و در نهایت گریل یا سرخ می گردد.اما در این دستورالعمل، یک ترکیب متفاوت یعنی طرز تهیه شاورما مرغ با...
شاید تجربه بستن ماست در خانه را داشته باشید و با خیال اینکه تهیه پنیر خانگی فوت و فن خاصی دارد، فکر درست کردنش را از سرتان بیرون نموده باشید. برخلاف تصور شما، آماده کردن یک قالب پنیر در خانه نه سخت است و نه به تجهیزات خاصی احتیاج دارد. شما حتی می توانید...
ماکارونی با پنیر پیتزا در قابلمه بسیار ساده است و نیازی به فر ندارید و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. شما می توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید بهره ببرید.