طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی خوشمزه و در حد رستوران

به گزارش وبلاگ فرافایلی، آلفردو یک سس کرمی و پنیری است که با مهارت دقیق طبخ می گردد تا بافتی یک دست و خامه ای به غذا ببخشد. ماکارونی فتوچینی هم به علت بافت نرم و طعم خنثی، یک تکمیل کننده عالی برای این سس است. پخت صحیح این دو با هم، شما را به یک شاهکار آشپزی خانگی رهنمون می سازد که همه را شگفت زده خواهد نمود. در ادامه، طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی به صورت مرحله به مرحله و با نکات کلیدی برای داشتن برترین پاستا را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی خوشمزه و در حد رستوران

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی

  • سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست 450 گرم
  • پودر سیر نصف قاشق چایخوری
  • پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • کره 8 قاشق غذاخوری
  • خامه 2 فنجان
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • پنیر پارمزان رنده شده 1 فنجان
  • ماکارونی فتوچینی 250 گرم
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی

1. به جوش آوردن آب برای آبکش کردن فتوچینی

در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی ابتدا یک قابلمه بزرگ آب را روی گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. حتما به ازای هر لیتر آب یک قاشق غذاخوری نمک بریزید.

2. مزه دار کردن و پختن مرغ

پودر سیر، پودر پیاز، نصف قاشق چایخوری نمک و حدود یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند. مخلوط را به طور مساوی روی دو طرف سینه مرغ بپاشید. (مرغ را می توانی 8 ساعت قبل از پخت مزه دار کنید و در یخچال بگذارید).

3. پخت مرغ

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید سپس یک لایه روغن (حدود یک قاشق غذاخوری) بریزید و آن را بچرخانید تا کف تابه را بپوشاند. سینه های مرغ را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا طرف اول آن طلایی گردد. مرغ را برگردانید و سمت دوم را 2 دقیقه دیگر بپزید. حرارت را ملایم نموده و در ظرف را بپوشانید. 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته گردد بپزید. در نهایت هم مرغ را روی تخته برش دهید تا در حین پختن سس استراحت کند.

4. پخت و آبکش کردن فتوچینی

در حالی که مرغ در حال پختن است، پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که آل دنته گردد اجازه دهد بجوشد سپس آن را در آبکش بریزید و تکان دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد.

5. آماده کردن سس آلفردو

تابه را روی گاز قرار دهید سپس تکه های کره را به ماهیتابه اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد و دیگر حباب نداد خامه و سیر و نمک را اضافه کنید. خامه را به جوش بیاورید و بپزید، گه گاهی هم بزنید تا سس آلفرود آغاز به کم شدن و غلیظ شدن کند. این زمان باید حدود 5 دقیقه طول بکشد. در نهایت تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست به نظر برسد.

6. مخلوط کردن مواد

در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی، ماکارونی فتوچینی پخته و آبکش شده را به ماهیتابه اضافه کنید و با استفاده از انبر آن را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید. اگر دوست داشتید آن را به ظرف سرو منتقل کنید یا برای سرو در تابه نگه دارید. مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و روی پاستا بچینید و آب آن را که ممکن است در حین استراحت خارج شده باشد، اضافه کنید. پارمزان و جعفری را برای تزیین روی آن ها بپاشید و بلافاصله سرو کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی

همان طور که دیدید و خواندید تهیه و پخت پاستا آلفردو با فتوچینی کار ساده ای است البته اگر نکات و فوت وفن های آن را هم با دقت رعایت کنید.

نگهداری به جامانده پاستا

در صورت اضافه آمدن پاستا آلفردو با فتوچینی، آن را به ظرف مناسب نگهداری منتقل نموده و تا 3 روز در یخچال قرار دهید. به خاطر داشته باشید که سس به وسیله پاستا جذب می گردد بنابراین زمان مصرف مجدد ابتدا آن را در ماهیتابه با میزان کافی آب مرغ یا خامه بیشتر گرم کنید تا سس شل گردد. پاستا فتوچینی مرغ آلفردو را می توانید با سالاد سزار کبابی و نان سیر کره ای در خانه سرو کنید.

نکات مربوط به انتخاب پاستا فتوچینی

بهتر است برای تهیه پاستا فتوچینی به پخت درست فتوچینی و البته نگه داشتن آب پختش دقت داشته باشید.

  • پاستا را به درستی بپزید: پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید تا به حد دلخواهتان سفت یا نرم گردد.
  • آب پخت پاستا را دور نریزید: میزانی از آب پخت پاستا را نگه دارید تا در صورت احتیاج به سس اضافه کنید.

استفاده از مواد متنوع در سس و پاستای آلفردو

می توانید برای طعم بهتر به سس آلفردو به آن میزانی سیر، پیاز، قارچ یا سبزیجات دیگر اضافه کنید. البته حتی می توانید در تهیه این غذا هم تنوع بیشتری به مواد داخل پاستا دهید و مثلا از قارچ خرد شده و تفت داده شده در کره هم بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی خوشمزه و در حد رستوران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی خوشمزه و در حد رستوران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید