پودر سنجد در چاقی صورت چه تاثیری دارد؟
به گزارش وبلاگ فرافایلی، یک تا سه قاشق غذا خوری از این پودر را داخل یک لیوان شیر تازه پر چرب بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آنرا شیرین کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده روزانه میل کنید
میوه سنجد در طب سنتی تانن قابض محسوب می گردد و در درمان بیماری هایی همانند دندان، لثه و حتی زخم معده موثر است.درخت سنجد به علت این که در محیط های مختلف توانایی سازگاری دارد در بیشتر نقاط کره زمین مانند آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی و ... روییده می گردد.
در سنجد 17 نوع آمینواسید و البته کمی پروتئین وجود دارد؛ آمینواسیدها خواص دارویی بسیار مفیدی دارند. شاید به این علت بتوان گفت سنجد یک میوه دارویی است.
این میوه دارویی از سه قسمت برون بر (پوست قهوه ای رنگ)، میان بر (آردی شکل) و درون بر (هسته چوبی و سفت آن) تشکیل شده است. قسمت میان بر و درون بر سنجد از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
مصرف این میوه دارویی برای معالجه و جلوگیری از بیماری های مانند زخم روده، سرفه های شدید گرم، سردرد تاثیر گذار است. این میوه گوشت بر استخوان می رویاند و پوست را تقویت می نماید و کلیه ها را گرم نگه می دارد و مانع از تکرر ادرار می گردد.
پودر سنجد در چاقی صورت چه تاثیری دارد؟مصرف پودر سنجد و چاقی صورت با یکدیگر مرتبط بوده، به این منظور میوه سنجد را همراه با پوست و هسته آسیاب نموده، با یک لیوان شیر و عسل میل کنید.
چاقی صورت از اصلی ترین عواملی است که ظاهر فرد را جوانتر نشان می دهد، تو رفتگی گونه ها و گودی زیر چشم نیز همیشه جلوه ای نامناسب از شخص در دید دیگران تداعی نموده است که در بعضی از افراد کاهش اعتماد به نفس و افسردگی را در پی دارد. به همین علت افرادی که گونه های لاغری دارند، تمایل دارند صورتی چاق داشته باشند. بعلاوه در بسیاری مواقع افراد پس از داشتن رژیم های لاغری، بیماری، استرس و ... بلافاصله دچار لاغری صورت میشوند و از جذابیت و زیبایی چهره شان کاسته میگردد. استفاده از مواد غذایی طبیعی به جای انواع عملهای زیبایی، کاشت و تزریق گونه و ... برترین راه چاره برای چاقی صورت است. یکی از این مواد غذایی مفید برای چاقی صورت پودر سنجد است. استفاده از پودر سنجد به چاقی موضعی در نقاط مختلف صورت یاری میکند و باعث پرشدن گونه ها و جذابیت بیشتر چهره میگردد ضمن اینکه مصرف آن فواید بیشمار دیگری نیز برای سلامتی شما در پی خواهد داشت.
طریقه مصرف پودر سنجد برای چاقی صورت
تعدادی میوه سنجد تازه را به همراه پوست، گوشت و هسته آن بوسیله آسیاب برقی به صورت پودر در بیاورید. البته میتوانید پودر سنجد آماده که با نام سویق سنجد در عطاری ها وجود دارد را نیز بخرید. یک تا سه قاشق غذا خوری از این پودر را داخل یک لیوان شیر تازه پر چرب بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آنرا شیرین کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده روزانه میل کنید.
بعلاوه میتوانید دو قاشق غذاخوری از پودر سنجد را که به روش بالا تهیه نموده اید، هر روز صبح ناشتا مصرف کنید.
خواص پودر سنجد (طبیعت و خواص درمانی)
میوه سنجد از نظر طب سنتی، طبیعت سرد و خشک دارد و مقوی و مفرح است. در طب اسلامی در خصوص خواص سنجد آمده است که گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پوستش پوست آور است. کلیه ها را گرم و معده را دباغی می نماید و ایمن از بواسیر و ادرار قطره قطره است. ساق ها را نیرو می بخشد، جذام را ریشه کن می نماید و برای تب سودمند است. بعضی از مهمترین خواص سنجد به طور خلاصه عبارتند از:
- در طب سنتی از خواص پودر سنجد برای درمان بسیاری بیماری ها از جمله درمان پوکی استخوان، آرتروز و درمان نرمی استخوان بچه ها استفاده میگردد.
- مصرف پودر سنجد برای جلوگیری از عوارضی مثل زخم روده، سرفه های حاد گرم، سردرد و یاری به درمان ناراحتی های دستگاه گوارش مفید است.
- عرق شکوفه سنجد، یک داروی ضد نفخ مؤثر براى معده است.
- مصرف سنجد برای بواسیر و پروستات مفید است.
- سنجد در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماری های دندان، لثه و زخم معده نیز موثر و مفید میباشد.
- به طورکلی مصرف میوه سنجد باعث بهبود بیماری هایی مانند اسهال، دستگاه گوارش، قلبی و عروقی، موخوره، پوکی استخوان، سردرد، تب بر و خونریزی می گردد.
- سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می کند و برای رشد مو مفید است.
- سنجد سرشار از فیبر است و مصرف آن گرسنگی را کاهش می دهد و خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد، از این رو برای کاهش وزن مفید است.
قسمت گوشتی سنجد دارای 17 نوع آمینواسید و مقداری پروتئین است که هر یک از این آمینواسیدها خواص درمانی و دارویی بسیار مفیدی دارند؛ بطوری که می توان گفت میوه سنجد بیشتر از آنکه برای ارزش غذایی آن مصرف گردد، یک میوه دارویی به حساب میآید. میوه سنجدحاوی پروتئین، فیبر، انواع آنتی اکسیدان ها، ویتامین های(آ)، (ث)، (ای)، (ب1)، (ب2)، (ب6)،بتاکاروتن و مواد معدنی مختلف است.
جالب است بدانید این میوه کوچک دارای مقدار ویتامین (ث) بیشتر از یک عدد پرتقال میانه است، بعلاوه حاوی اسیدهای چرب امگا3،6و9است و می تواند مانند مصرف ماهی احتیاج بدن به تأمین روغن های ضروری را تامین کند و مانع از بروز التهاب و انواع بیماری گردد.
مضرات سنجد
زیاده روی در مصرف پودر سنجد، ایجاد یبوست میکند.
منبع:سایت ستاره
منبع: راسخون