طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی به صورت مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ فرافایلی، در واقع مخلوط استانبولی و لوبیا پلو را پلو مخلوط می گویند؛ ترکیبی از گوشت، لوبیا ، هویج و رب که یک غذای محلی خوشمزه مشهدی ساخته است. تهدیگ در این غذا نقش مهمی دارد و بهتر است سیب زمینی یا نان به عنوان تهدیگ پلو مخلوط مشهدی در نظر گرفته گردد.

طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی به صورت مرحله به مرحله

در این مطلب طرز تهیه پلو مخلو مشهدی را با یک دستور اصیل آورده ایم.

طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی اصل

مواد لازم
برنج2 پیمانه
لوبیا سبز200 گرم
پیاز1 عدد
هویج1 عدد
گوشت ریز خرد شده150 گرم
رب 2 قاشق
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم

دستور پخت

  • برای آغاز، پیاز را نگینی خرد نموده و در روغن تفت می دهیم.
  • گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و سپس رب را اضافه نموده و کمی تفت می دهیم.
  • در مرحله بعدی آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدود نیم ساعت بپزد.
  • بعد از پخته شدن گوشت ها، لوبیا سبزهای خردشده را به تابه اضافه نموده و می گذاریم حدودا ده دقیقه بپزد.
  • بعد از آن هویج را به صورت نگینی و ریز خرد نموده و به تابه اضافه می کنیم تا کمی با مواد تفت بخورد.
  • پس از آماده سازی مواد گوشتی، باید برنج را آبکش نموده و با آن مخلوط کنیم.
  • ته دیگ را روغن ریخته و با نان یا سیب زمینی می پوشانیم.
  • سپس لایه به لایه برنج و مواد را در قابلمه ریخته تا تمام گردد. (یا اینکه مانند تصویر همه را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و بعد به قابلمه منتقل کنید. البته باید مواظب باشید تا برنج ها خرد نشوند.)
  • نکته قابل توجه برای تمامی پلوهای مخلوط این است که شما نباید اجازه دهید برنج زیاد از حد نرم گردد؛ یعنی به اصطلاح باید برنج را کمی زنده تر بردارید و آبکش کنید تا در زمان پخت شفته نگردد!

نوش جان . . .

سخن آخر

در این مطلب روش پخت پلو مخلوط مشهدی را به صورت تصویری ملاحظه کردید. توجه کنید که در تهیه این غدا، می توانید به جای گوشت تکه ای از گوشت چرخ نموده بهره ببرید؛ اما باید به شکل کوفته ریزهایی کوچک آن ها را سرخ کنید.

این پلو یکی از پلوهای مخلوط پرطرفدار و خوشمزه است که به دلیل دارا بودن واحد های پروتئین، سبزیجات و کربوهیدرات یکی از غذاهای سالم برای وعده ناهار یا شام در نظر گرفته می گردد. پیشنهاد می کنیم غذاهای محلی که از نظر ارزش غذایی در صندلی بهتری هستند را بیشتر در رژیم غذایی خود جای دهید. شما این پلو را با چه روشی می پزید؟ آیا در شهر شما این پلو با اسامی دیگری شناخته می گردد؟ لطفا نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما و دیگر کاربران انگیزه در میان بگذارید.

همچنین در پایان پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری را نیز حتما در انگیره بخوانید و این پلوی مخلوط دریایی را نیز امتحان کنید که پشیمان نخواهید شد!

برگرفته از: صفحه اینستاگرام نیلوفر جهانگیری

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی به صورت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی به صورت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید