طرز تهیه 3 غذای فوری و راحت !

به گزارش وبلاگ فرافایلی، تقریبا برای همه ما پیش آمده که پس از یک روز طولانی و پرمشغله، توانی برای آشپزی برایمان باقی نمانده باشد، گاهی هم به علت کمبود وقت، جهت تهیه شام برای مهمانان سر زده، ترجیح می دهیم یا از بیرون سفارش غذا بدهیم و یا یک غذای فوری و راحت که تهیه آن احتیاج به زحمت و زمان زیادی نداشته باشد، آماده کنیم.

طرز تهیه 3 غذای فوری و راحت !

دستور العمل های متنوعی برای تهیه یک غذای فوری و راحت وجود دارد که در چنین مواقعی می توان به آن ها رجوع و یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع تهیه کرد. اگر اغلب اوقات در چنین شرایطی قرار می گیرد، پیشنهاد می کنیم از دستور تهیه 3 غذای فوری و راحت که در این مقاله آورده شده، استفاده نموده و در صورت رضایت، دستور تهیه آن ها را به سایرین نیز توصیه کنید.

کاری پلو

برنج و کاری یا کاری پلو یکی از غذاهای محبوب در استان های آندرا پرادش، تلانگانا، کارناتاکا و تامیل نادو در جنوب هند و بعلاوه سریلانکا و بنگلادش است. برای تهیه کاری پلو معمولا از برنج یاسمن (جاسمین) یا باسماتی استفاده می گردد.

مواد لازم:

  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • برگ کاری: 30 عدد (اختیاری)
  • پیاز قرمز بزرگ: 1 عدد (خرد شده)
  • سیر: 6 حبه
  • زنجبیل تازه: 1 تکه (ریز خرد شده)
  • دانه زیره: 2 قاشق چای خوری
  • پودر گشنیز: 1 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل هندی: 1/4 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: 3/4 قاشق چای خوری
  • نمک: 1 و 1/4 قاشق چای خوری
  • برنج: 2 پیمانه (خیس نموده)
  • عصاره مرغ یا سبزیجات: 3 پیمانه
  • نخود سبز: 1 پیمانه (اختیاری)
  • بادام هندی بو داده: برای تزیین
  • فلفل قرمز تازه: برای تزیین (خرد شده)
  • ماست: برای سرو

طرز تهیه:

  1. در یک قابلمه بزرگ با حرارت میانه ، کره را ذوب کنید. برگ های کاری را اضافه نموده و تفت دهید تا شفاف و ترد شوند، سپس قابلمه را برداشته و کنار بگذارید.
  2. بیشتر پیاز را داخل قابلمه دیگری بریزید، ¼ فنجان را برای تزیین ذخیره کنید و بگذارید تا حدود 4 دقیقه حرارت ببیند تا زمانی که نیمه شفاف گردد. سیر و زنجبیل را اضافه نموده و حدود 30 ثانیه حرارت داده و هم بزنید. ادویه و نمک را اضافه کنید و مرتبا هم بزنید و تا زمانی که پیاز کاراملی گردد، آن را بپزید.
  3. برنج را اضافه نموده و حدود 3 تا 4 دقیقه مرتب هم بزنید تا دانه ها برشته شوند. عصاره سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید. اجازه دهید برنج به مدت 17 دقیقه یا تا زمانی که نرم گردد، بجوشد.
  4. قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید درب قابلمه 5 دقیقه روی آن بماند. برنج را به آرامی و با چنگال هم بزنید کنید و سپس نخود را داخل آن بریزید.
  5. قبل از سرو، اندازهی بادام هندی، فلفل قرمز تازه، پیاز قرمز، گشنیز، برگ های ترد کاری با نعنا و کمی ماست روی کار پلو بریزید.

تافتون و پستو

یک غذای فوری و راحت متشکل از نان تافتون، پنیر پیتزا، اسفناج و سس پستو. می توانید از نان نیمه آماده پیتزا به جای نان تافتون بهره ببرید. بعلاوه، برای سرعت بخشیدن به پخت غذا، به جای تهیه سس پستو می توانید از پستوی آماده استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • نان تافتون یا نان نیمه آماده پیتزا: 2 عدد
  • سس پستو: 1/2 پیمانه
  • موزارلا: 170 گرم
  • اسفناج: 1/3 پیمانه
  • فلفل قرمز تازه: به اندازه دلخواه (ریز خرد شده)

مواد لازم سس پستو:

  • برگ ریحان تازه (بدون ساقه): 2 پیمانه
  • دانه کاج یا گردو: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • روغن زیتون فرابکر: 1/2 پیمانه
  • پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه

طرز تهیه پستو:

  1. برگ های ریحان، دانه های کاج یا گردو و سیر را همراه با هم در دستگاه غذاساز خرد کنید تا زمانی که خیلی ریز شوند.
  2. در حالی که دستگاه غذاساز در حال خرد کردن مواد است، به آهستگی روغن را داخل ترکیب بریزید و تا زمانی که مخلوط یکدست گردد به خرد کردن آن ها ادامه دهید.
  3. پنیر را اضافه کنید و اجازه دهید خیلی مختصر داخل غذاساز با سایر مواد ترکیب گردد. پستوی شما آماده است و می توانید آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه تافتون و پستو:

  1. فر را روی دمای 218 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کاغذ مخصوص پخت را روی سینی فر قرار داده و کنار بگذارید.
  2. پستو را به طور یکنواخت روی نان های تافتون یا خمیر نیمه آماده پیتزا پخش کنید. پنیر موزارلا را به طور یکنواخت روی نان بپاشید، سپس اسفناج را روی پنیر قرار داده و در نهایت فلفل قرمز خرد شده را روی آن ها بریزید.
  3. نان ها را داخل سینی که از قبل آماده کردید، گذاشته و درون فر قرار دهید. تا زمانی که پنیر آغاز به حباب زدن بکند (حدود 10 تا 13 دقیقه)، اجازه دهید نان ها داخل فر حرارت ببینند. سپس نان های پستو را داغ داغ برش بزنید و سرو کنید.

گویاش یا گولاش

گولاش نوعی سوپ گوشت و سبزیجات است که معمولا با پاپریکا و سایر ادویه جات تهیه می گردد. گولاش که از کشور مجارستان منشأ می گیرد، یک وعده غذایی رایج است که عمدتا در اروپای مرکزی و بعلاوه در سایر منطقه ها اروپا مصرف می گردد. این غذا یکی از غذاهای ملی مجارستان بوده و نماد این کشور به شمار می رود.

مواد لازم:

  • روغن زیتون فرابکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد میانه: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه (خرد شده)
  • گوشت چرخ نموده: 450 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت: 1 و 1/4 پیمانه
  • کنسرو گوجه فرنگی: 1 عدد
  • پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
  • پاستا البو: 1 و 1/2 پیمانه (خام)
  • پنیر چدار: 1 پیمانه
  • جعفری تازه: برای تزیین
  • فلفل: به اندازه دلخواه
  • نمک: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

  1. روغن را در یک تابه بزرگ با حرارت میانه ریخته و گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا نرم گردد. سپس سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید.
  2. گوشت چرخ نموده را اضافه نموده و به مدت 6 ذقیقه یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد، بپزد. در مرحله بعد چربی گوشت را خالی کنید و با اضافه کردن نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
  3. در این مرحله، رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و هم بزنید تا به خوبی با مواد دیگر ترکیب گردد، سپس عصاره گوشت، کنسرو گوجه فرنگی را همراه با آب آن داخل مواد بریزید. پاپریکا و سپس پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید پاستا حدود 15 دقیقه دم بکشد و بپزید، گاهی اوقات هم بزنید، تا زمانی که پاستا نرم گردد.
  4. پنیر را اضافه نموده و سپس پاستا را از روی حرارت بردارید. می توانید پیش از سرو پاستا کمی جعفری تازه، ذرت و پیازچه خرد شده روی آن بریزید.
منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه 3 غذای فوری و راحت !" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 3 غذای فوری و راحت !"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید