طرز تهیه شاورما مرغ با پنیر کبابی و سس اصیل طحینه

به گزارش وبلاگ فرافایلی، شاورما یک غذای گوشتی اصیل خاورمیانه ای است که می توان آن را با گوشت مرغ، بوقلمون، گوسفند یا گوشت گاو تهیه کرد. در واقع، این غذای گوشتی در ادویه مزه دارشده و در نهایت گریل یا سرخ می گردد.اما در این دستورالعمل، یک ترکیب متفاوت یعنی طرز تهیه شاورما مرغ با پنیر کبابی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه شاورما مرغ با پنیر کبابی و سس اصیل طحینه

برای داشتن شاورما مرغ با بافت و طعمی بهتر توصیه می گردد از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید. این قسمت از مرغ، گوشت بیشتر و طعم بهتری نسبت به ران مرغ دارد.

پنیر کبابی که در این غذای خوشمزه به عنوان چاشنی سرو می گردد، پروتئین بالایی دارد و ارزش غذایی شاورما را چند برابر می نماید. ضمن این که شاورمای مرغ امروز با سس مخصوصی به نام سس طحینه سرو می گردد که طعم دلچسب غذای پنیری شما را چندین برابر می نماید. در ادامه همراه ما باشید تا طعمی متفاوت از شاورما را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس طحینه

  • ماست پرچرب کاله یک پیمانه
  • سیر (کوبیده شده) دو حبه
  • ارده نصف پیمانه
  • آب لیموترش تازه یک تا دو قاشق سوپ خوری
  • روغن کلزا دو قاشق چای خوری
  • زیره نصف قاشق چای خوری
  • دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • سس سیر به میزان لازم
  • سس کچاپ به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ با پنیر کبابی

  • پنیر کبابی کاله (مکعبی خرد شده) 450 گرم
  • سینه مرغ (بدون استخوان و خلالی خرد شده) 500 گرم
  • ماست پرچرب کاله چهار قاشق سوپ خوری
  • آب لیموترش تازه چهار قاشق سوپ خوری
  • سیر (رنده شده) چهار حبه
  • سرکه خرما یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون یک سوم پیمانه
  • نان پیتا میزانی برای سرو
  • سس سیر به میزان لازم
  • سس گوجه فرنگی کاله خرید آنلاین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ادویه شاورما مرغ با پنیر کبابی

  • دارچین آسیاب شده یک دوم قاشق چای خوری
  • هل (یا میخک) یک چهارم قاشق چای خوری
  • گشنیز آسیاب شده یک قاشق چای خوری
  • زردچوبه آسیاب شده یک ونیم قاشق چای خوری
  • زنجبیل آسیاب شده یک دوم قاشق چای خوری
  • پاپریکا دودی دو قاشق چای خوری
  • زیره آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه سس طحینه

مرحله اول

برای آغاز طرز تهیه سس طحینه مخصوص شاورما مرغ، احتیاج است تا تمام مواد را در ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید. در ادامه، برای طعم دار کردن مواد، از نمک و فلفل سیاه به میزان لازم استفاده کنید.

طرز تهیه شاورما مرغ با پنیر کبابی

مرحله اول

سینه مرغ را به همراه ماست، آبلیمو، سیر، سرکه، روغن زیتون، نمک، فلفل و یک قاشق غذاخوری ادویه شاورما مخلوط کنید تا مواد جذب مرغ شوند. روی ظرف را پوشانده و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید .

مرحله دوم

بعد از یک روز تکه های مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج نموده و در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن ها طلایی شوند .

مرحله سوم

تابه گریل را روی حرارت میانه قرار دهید تا به خوبی داغ گردد. سپس، تکه های پنیر کبابی را در تابه بچینید و گریل کنید تا زمانی که دو طرف آن طلایی گردد.

مرحله چهارم

روی نان پیتا، سس گوجه فرنگی و سس سیر بریزید، سپس کاهو فرانسوی، مرغ، گوجه فرنگی، پنیر کبابی، پیاز و جعفری را روی آن بچینید. نان را بپیچید و شاورما را به همراه سیب زمینی سرخ نموده و با سس طحینه سرو کنید. نوش جان!

نکاتی برای تهیه شاورما مرغ و سس طحینه

  • سس طحینه به خاطر داشتن ارده سرشار از کالری است به عنوان یک سس مغذی می توانید از آن در انواع سالاد و ساندویچ به خصوص فلافل استفاده کنید.
  • اگر مایل هستید از پنیر کبابی در آشپزی استفاده کنید، می توانید از ایده های دستور تهیه غذا با پنیر کبابی استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شاورما مرغ با پنیر کبابی و سس اصیل طحینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شاورما مرغ با پنیر کبابی و سس اصیل طحینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید