طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی؛ نوستالژی کودکی ما

به گزارش وبلاگ فرافایلی، بستنی زمستانی یادآور و نوستالژی شیرین دوران کودکی همه ما است. زمستان که می شد، مغازه ها پر از بسته های کوچک بستنی زمستانی می شد. با طرز تهیه بستنی زمستانی این نوستالژی خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی؛ نوستالژی کودکی ما

مواد لازم برای تهیه بستنی زمستانی

  • سفیده تخم مرغ چهار عدد
  • خاک قند یک لیوان
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین یک ونیم قاشق غذاخوری
  • آب سه قاشق غذاخوری
  • نان میکادو یا بیسکوییت گرد به میزان لازم
  • شکلات تخته ای سوربن به میزان لازم
  • پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم
  • پودر گردو برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه بستنی زمستانی

مرحله اول

ابتدا سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و به یاری همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا کف نموده و در ظرف تکان نخورد.

مرحله دوم

یک قابلمه بردارید. داخل آن را آب بریزید و بگذارید به جوش آید. ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. خاک قند و وانیل را کم کم اضافه کنید و با سفیده مخلوط کنید. خاک قند باید کاملا در سفیده حل گردد. سپس کاسه را از روی حمام بن ماری بردارید.

مرحله سوم

داخل یک ظرف دیگر ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف گردد. ژلاتین را به مخلوط سفیده و خاک قند اضافه نموده و هم بزنید. بیسکوییت ها را روی یک سینی بچینید و با قاشق یا قیف از مایه بستنی روی آن ها بریزید. سپس بستنی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت گردد.

مرحله چهارم

بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات های تخته ای را به همان روش بن ماری ذوب کنید. (به یاری بخار آب)

مرحله پنجم

بستنی را روی یک سینی قرار دهید و با یاری ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت گردد. بعد از حدود یک ساعت بستنی زمستانی شما آماده خوردن هستند. آن ها را از یخچال بیرون آورده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی؛ نوستالژی کودکی ما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی؛ نوستالژی کودکی ما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید