احتمال آب شدن یخچال های طبیعی آلپ تا سال 2100

به گزارش وبلاگ فرافایلی، نتایج یک تحقیق نشان می دهد تا سال 2100 میلادی حدود دو سوم از حجم یخچال های طبیعی آلپ آب می شوند.

احتمال آب شدن یخچال های طبیعی آلپ تا سال 2100

به گزارش ایسنا، در این آنالیز آمده است: تا انتها این قرن افزایش دمای ناشی از تغییرات اقلیمی موجب خواهد شد حدود دو سوم از یخچال های طبیعی در رشته کوه های آلپ ذوب شوند.

آنالیز ها نشان می دهد گرمای جهانی در کنار انتشار گازهای گلخانه ای که در گذشته رخ داده موجب خواهند شد تا سال 2050 نیمی از یخ های موجود در این رشته کوه از بین برود. همچنین حتی در صورتی که میزان انتشار آلاینده کربن به صفر کاهش پیدا کند، تا سال 2100 دو سوم از پهنه های یخ ذوب می شوند.

به گفته کارشناسان مطالعات جوی از بین رفتن یخچال های طبیعی به طور چشمگیر بر میزان دسترسی به آب در بخش کشاورزی و برق آبی به خصوص به هنگام خشکسالی اثر گذاشته و طبیعت و گردشگری را تحت تاثیر قرار می دهد.

محققان سوئیسی اظهار داشتند: یخچال های طبیعی در بخش اروپایی رشته کوه آلپ و تحولات اخیری که در آن ها رخ داده نشانه تغییرات پیوسته در وضعیت آب و هوایی است.

به گزارش روزنامه گاردین، همچنین به گفته محققان یخچال های طبیعی در رشته کوه های هیمالیا و هندوکش که در ارتفاع بالاتر و سردتر قرار دارند در صورتی که میزان انتشار جهانی آلاینده کربن کاهش پیدا نکند تا سال 2100 دو سوم از حجم یخ های خود را از دست خواهند داد.

منبع: همشهری آنلاین

به "احتمال آب شدن یخچال های طبیعی آلپ تا سال 2100" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احتمال آب شدن یخچال های طبیعی آلپ تا سال 2100"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید