رئیس اتحادیه جهانی کشتی پاسخ نامه کمیل قاسمی را داد
به گزارش وبلاگ فرافایلی، کمیل قاسمی با بیان این مطلب اضافه نمود: پس از اعلام خبر اعطای مدال طلای المپیک 2012 لندن به من، خبری از مراجع بین المللی، در خصوص چگونگی پس دریافت مدال برنز و اهدای مدال طلا نشد و متاسفانه پیگیری ها را هم که در داخل کشور انجام دادم بی جواب ماند. از این رو مجبور شدم خودم بطور مستقیم با اتحادیه جهانی کشتی مکاتبه کنم.

وی شرح داد: چند روز پیش به عنوان یکی از قهرمانان این رشته و عضو کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی، مستقیما طی نامه ای به نناد لالوویچ، از ایشان درخواست کردم نحوه دریافت مدال طلای المپیک لندن را، به من اعلام کنند.
دارنده مدال نقره المپیک ریو خاطر نشان کرد: فورا پاسخ دریافت کردم که این موضوع در حال گذراندن مراحل حقوقی و اداری است و پس از اتمام این مراحل، نحوه دریافت مدال طلا، به من اعلام می شود.
منبع: خبرگزاری مهر
تاریخ انتشار: 14 دی 1398
آخرین بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: farafile4.sahandblog.ir
شناسه مطلب: 5369
به "رئیس اتحادیه جهانی کشتی پاسخ نامه کمیل قاسمی را داد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "رئیس اتحادیه جهانی کشتی پاسخ نامه کمیل قاسمی را داد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید