رنگ خنثی در چیدمان
به گزارش وبلاگ فرافایلی، انتخاب رنگ مناسب برای خانه، نه تنها می تواند زیبایی طراحی داخلی خانه را تحت تاثیر قرار دهد، بلکه می تواند در حس و حال موجود در فضا نیز موثر باشد.
همواره طراحان داخلی و کارشناسان دکوراسیون توصیه می نمایند که در انتخاب رنگ دکوراسیون منزل خود، نهایت دقت و حوصله را به کار بگیرید. در این مطلب از وبلاگ فرافایلی چیدمان رنگ های خنثی در دکوراسیون را برسی می کنیم.
کدام رنگ ها، رنگ خنثی هستند؟
رنگ های خنثی مانند رنگ های طوسی، خاکستری، دودی و رنگ های دسته کرم، بژ و شیری، نقره ای، پلاتینی، کرومی و شنی، رنگ هایی هستند که به عنوان رنگ های بی طرف و خنثی در دکوراسیون و به عنوان رنگ های زمینه کاربرد فراوانی دارند.
تاثیر رنگ خنثی در دکوراسیون
این رنگ ها ماهیتی ملایم و بی رنگ دارند و به همین سبب که تاثیر کمی نسبت به رنگ های پررنگ تر بر فضا دارند، خنثی نامیده می شوند و در دکوراسیون به دلیل قابلیت انطباق با اجزای دکوراسیون کاربرد فراوانی دارند و همچنین هیچ گاه کهنه و قدیمی نمی شوند.
با رنگ خنثی پاییز را به خانه ببریم
رنگ خنثی در برخی موارد تلفیقی از رنگ ها هستند و یا ته زمینه رنگ های دیگر را در خود دارند برای مثال در رنگ بژ ممکن است سایه هایی از صورتی، قهوه ای مایل به زرد و یا طلایی وجود داشته باشد و یا سفید ممکن است کمی عاجی، زرد، صورتی یا هلو در خود داشته باشد اما در همه موارد از رنگ خنثی به دو روش می توان در دکوراسیون بهره گرفت اولین روش کاربرد آن ها به تنهایی برای ایجاد فضایی ملایم و لطیف و یا در روش دوم استفاده به عنوان پس زمینه رنگ فضا و استفاده از رنگ متضاد برای ایجاد کنتراست رنگی می باشد.
رنگ خنثی را در کجا استفاده کنیم
اگر تمایل به استفاده از رنگ های خنثی به تنهایی دارید، می توانید برای جلب توجه و افزایش زیبایی فضا از پارچه طرح دار و یا از تلفیق سبک های دکوراسیون و اجزای دکوری و یا از تُناژ های متفاوت چوب برای زیبایی بیشتر استفاده نمایید. همچنین استفاده از بافت ایده ای هوشمندانه برای روح و گرما بخشیدن به فضا است تا فضا از بی رنگی خارج شده و سبب یکنواختی و ایجاد فضایی کسالت بار نشود.
منبع: پیام دلتا